Portada » Informació legal

Informació legal / Condicions d'ús

IMPORTANT: l'accés i navegació a través del web Bdebarna, així com la publicació de contginguts i l'ús dels serveis oferts per aquest lloc web indica que l'usuari acepta l'avís legal i les condicions d'ús d'aquest servei. En cas que no les accepti no ha de fer servir Bdebarna.


1.Condicions d'ús

L'usuari es compromet a utilitzar Bdebarna sota criteris de la bona fe i respectant la legislació vigent.

L'usuari s'abstindrà de fer servir el web amb finalitats il·lícites, que atemptin contra els drets i interessos de terceres persones o que puguin inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la utilització dels serveis, els equips informàtics o els documents, arxius i qualsevol altre contingut emmagatzemat a Bdedebarna.

Queda igualment prohibit l'ús del web i dels seus continguts amb finalitats de propaganda política o de difusió d'idees, actituds o accions xenòfobes, racistes, discriminatòries envers la raça, sexe, pensament, religió i, en general, contràries o ofensives als drets humans. En tot cas, la difusió d'idees o opinions personals per part de l'usuari s'ajustarà als criteris de respecte i dignitat envers la resta de persones, sense afirmacions ni insinuacions ofensives, insultants o de menyspreu.


2. Drets d'autor

Bdebarna és un web d'històries compartides on cada autor fa les seves aportacions. Per aquest motiu, Bdebarna es reserva el dret de reproduir, emetre o publicar els textos, fotografies i d'altres arxius introduïts pels autors. En qualsevol cas, Bdebarna es compromet a fer un ús d'aquests continguts respectuós amb l'autor i amb la seva obra. Bdebarna també es compromet a demanar permís a l'autor –a través de l'e-mail facilitat en el moment de la publicació de continguts al web- en el cas que un text, fotografia o qualsevol altra aportació hagi d'ésser utilitzada amb una finalitat diferent de la dels serveis que ofereix actualment Bdebarna.


3. Responsabilitats

Bdebarna no es fa responsable de les opinions publicades pels seus usuaris. Bdebarna és un web obert a la participació i que convida a expresar-se lliurement. Tot i això, l'equip de Bdebarna no publicarà cap història amb continguts xenòfobs, ofensius o que atemptin contra els drets humans i la dignitat de les persones. Tampoc es publicaran aportacions basades únicament en un interès comercial.


En cas de considerar que alguna de les històries o comentaris publicats resulta ofensiu o incompleix qualsevol de les normes d'ús, si us plau, envieu-nos un correu electrònic a l'adreça següent:

info@bdebarna.net

3. Protecció de dades personals

Bdebarna fa servir el mail i el nom de l'usuari per facilitar l'ús del web: escriure històries no anònimes i fer comentaris a les històries de terceres persones.

Les dades NO són compartides amb tercers sense consentiment.

La persona interessada pot retirar el consentiment en qualsevol moment. Segons el Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679).

Drets de les persones interessades: Us podeu adreçar a info@bdebarna.net per exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de limitació. També podeu modificar i esborrar les vostres dades vosaltres mateixos a través del formulari.

 

Històries més llegides

 

Històries més comentades

Subscriure-s'hi
Contacte | Staff | © Bdebarna 2010